Empowerment & yoga voor managers

Wat de training inhoud

Als manager wordt er veel van u verwacht door uw ondergeschikten en de leidinggevende(-n). Deze situaties kunnen voor managers tot burn-out leiden. U ervaart spanningspijn aan het lichaam en u bent geestelijk vaak moe. U kunt zich niet concentreren op het werk en de targets op het werk worden niet gehaald. Uw slaap- en waak systeem is door uw werk verstoord geraakt. Uw aandacht is achteruit gegaan. U kunt uw verhaal niet kwijt over de rol die u heeft als manager in het bedrijf. U voelt zich hulpeloos, gefrustreerd en vaak niet begrepen.

In de workshop/training leert men

  • om ruimte in te nemen om eigen ideeën naar voren te brengen
  • bewust wording eigen kunnen en targets halen met burn-out klachten
  • bewust wording eigen doelen en doelen van het bedrijf i.v.m. burn-out
  • kansen en bedreigingen voor uzelf en het bedrijf
  • praktische ontspannings- en ademhalingstechnieken tegen burn-out klachten op het werk
  • meditatie voor thuis en op het werk.

Voor wie deze workshop/training is bedoeld

Als u denkt gevoelig te zijn voor burn-out klachten. Als u enkele burn-out klachten ervaart. Als u zich zorgen maakt over het uitvallen uit het arbeidsproces door burn-out klachten. Als u vaak vermoeid bent en uw energie beter wil leren beheersen om te blijven presteren en targets te halen.

In overleg met u wordt deze training op maat gemaakt. Deze training is voor managers bedoeld om te voorkomen door burn-out symptomen uit het arbeidsproces uit te vallen.

De kennis over yoga is voor iedereen toegankelijk ongeacht de religie die men heeft. Dus, het is niet belangrijk of u een religieuze of geen religieuze achtergrond heeft. De kennis is heel praktisch zodat men deze snel in de praktijk kan toepassen om lichamelijke en geestelijke klachten te verminderen. PT&Y houdt zich niet bezig met “zweverige yoga”.

Het resultaat na deze workshop/training

U ervaart door empowerment en yoga situaties als minder stressvol en meer ontspannen. U kunt ontspannen werken en blijven presteren. U leert zich bewust te worden van eigen kunnen en kan targets op het werk halen.  U vindt u draai in de organisatie en in uw werk. U hoeft niet uit het arbeidsproces uit te vallen.

Wat de training kost

De prijs hangt af van waar men de nadruk op wil leggen in de training, omdat de training op maat wordt gemaakt.

De training wordt indoor of outdoor aangeboden in:

  • 6 ochtenden of middagen van 2 uur in verband met huiswerk

Voor de in- en outdoor trainingen zijn de verhuur kosten voor de zaal, apparatuur en/of verblijf in een hotel voor de klant. Deze zijn afhankelijk van uw reservering.

Op 10 september, 8 oktober en 10 december 2015 beginnen nieuwe groepen. Na een kennismakingsgesprek kunnen deelnemers zich hiervoor opgeven. De locatie en prijs worden nader bekend gemaakt.

 

Interesse in deze training? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! Nu aanvragen