Time management & yoga voor managers

Wat de training inhoud

Ondanks vele uren overwerken ervaren managers dat prestaties niet uitkomen zoals ze verwacht hadden. Veel managers ervaren hun dagelijkse agenda als ze een molen waar ze elke dag in belanden. Bovendien missen ze door de drukte ook nog eens de boot; targets worden niet gehaald. In de training time management en yoga voor managers leren managers om efficiënt en effectief met tijd om te gaan om doelen op het werk en in het privéleven te halen. Men leert om deadlines te halen door een goede planning, organisatie en het stellen van prioriteiten en vrije tijd over te houden. Managers leren om tijdens het werk momenten in te lassen om te kunnen ontspannen zodat ze beter kunnen presteren en burn-out klachten kunnen voorkomen.

In de workshop/training leert men

 • doelen formuleren voor werk en privéleven met oog voor burn-out
 • taken in kaart brengen voor werk en privéleven i.v.m. burn-out
 • prioriteiten stellen voor werk en privéleven i.v.m burn-out
 • plannen en organiseren voor werk en privéleven i.v.m burn-out
 • inzicht in eigen kwaliteiten en valkuilen
 • uzelf en burn-out
 • ‘nee’ zeggen en grenzen stellen
 • delegeren
 • onderhandelen
 • ontspanningsmomenten in het dagelijkse schema opnemen op het werk en privéleven

Voor wie deze workshop/training is bedoeld

De training time management en yoga voor managers is voor u geschikt als u het idee heeft dat u geen controle en overzicht over uw werkzaamheden heeft.  U vaak moet haasten om taken af te hebben en hierdoor vaak moe bent. U neemt vaak werk mee naar huis, omdat het niet af is. U ervaart een verminderde concentratie door vele uren overwerken. U bent snel lichamelijk uitgeput en geïrriteerd. U slaapt door omstandigheden op het werk en/of in het privéleven minder goed of slecht. U ervaart nek- schouder- en rugklachten. U voelt zich vaak emotioneel uitgeput.

In overleg met u wordt deze training op maat gemaakt. Deze training is voor managers bedoeld om te voorkomen door burn-out symptomen uit het arbeidsproces uit te vallen.

De kennis over yoga is voor iedereen toegankelijk ongeacht de religie die men heeft. Dus, het is niet belangrijk of u een religieuze of geen religieuze achtergrond heeft. De kennis is heel praktisch zodat men deze snel in de praktijk kan toepassen om lichamelijke en geestelijke klachten te verminderen. PT&Y houdt zich niet bezig met “zweverige yoga”.

Het resultaat na deze workshop/training

U heeft controle en overzicht over uw dagelijkse werkzaamheden. U kunt prioriteiten stellen en efficiënter uw tijd indelen. U werkt zorgvuldiger en kan op tijd uw persoonlijke valkuilen signaleren zodat deze geen tijd meer hoeven te kosten. Verder kunt u beter uw grenzen aangeven, onderhandelen en delegeren. U krijgt meer energie en kan helder nadenken. U ervaart een body-and-mind balance. U kunt beter presteren en de targets worden gehaald. U verkleint de kans op burn-out.

Wat de training kost

De prijs hangt af van waar men de nadruk op wil leggen in de training, omdat de training op maat wordt gemaakt.

De training wordt indoor of outdoor aangeboden in:

 • 6 ochtenden of middagen van 2 uur in verband met huiswerk

Voor de in- en outdoor trainingen zijn de verhuur kosten voor de zaal, apparatuur en/of verblijf in een hotel voor de klant. Deze zijn afhankelijk van uw reservering.

Op 10 september, 8 oktober en 10 december 2015 beginnen nieuwe groepen. Na een kennismakingsgesprek kunnen deelnemers zich hiervoor opgeven.  De prijs en locatie worden nader bekend gemaakt.

 

Interesse in deze training? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! Nu aanvragen