Wie is PT&Y

Maak kennis met PT&Y

Bel gerust voor een vrijblijvend telefonisch consult!

Bij PT&Y Psycho Coaching, Training & Yoga bent u aan het goede adres voor unieke bedrijfstrainingen en workshops gecombineerd met klassieke yoga. Op deze manier brengt u lichaam en geest perfect in balans! Met een training stressmanagement, conflictmanagement of effectief vergaderen bloeien u en uw bedrijf weer helemaal op.

PT&Y houdt kantoor in Vleuten en werkt veel in de gebieden Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Woerden en Zeist. Maar ook landelijk zet PT&Y haar kennis van psychologie gecombineerd met yoga in voor effectieve bedrijfstrainingen & coaching van managers.

Training & begeleiding voor managers

PT&Y is gespecialiseerd in het trainen en persoonlijk begeleiden van managers. De training omgaan met stress voor managers is speciaal voor managers van kleine, middelgrote & grote bedrijven ontwikkeld en pakt alle aspecten van de psychologie van stress tot ontspannen door yoga aan.

Radha Kesharie

radha frame Wie is PT&YPT&Y Psycho Coaching, Training & Yoga is het bedrijf van Radha Kesharie. Radha komt uit een gezin waar spiritualiteit veel aandacht krijgt. Haar opa was pandit
( hindoe priester ) en hij heeft haar geïnspireerd om zich spiritueel te ontwikkelen. In het gezin waarin ze is opgegroeid hield ze zich al vroeg bezig met bhakti yoga.
Nadat ze een aantal jaar diverse management taken bij bedrijven heeft vervuld krijgt ze van verschillende yoga docenten uit Nederland en India les. In 2009 is ze afgestudeerd in Arbeids- en Organisatie Psychologie Master aan de Universiteit Utrecht. In 2008 is ze afgestudeerd in de Klinische Psychologie Master, eveneens aan de Universiteit Utrecht. In 2002 is ze begonnen met de bachelor opleiding psychologie aan Universiteit Utrecht. Ze heeft de bachelor opleidingen voor de beide richtingen succesvol voltooid aan de Universiteit Utrecht. In 2010 studeert Radha af als yoga docente in de klassieke yoga bij het Raja Yoga Instituut.

Bel gerust voor een afspraak, Radha neemt graag de tijd voor u!